+31 (0)35 655 0175 info@effeeropuit.nl

Oud en Nieuw in Londen

v.a. € 339,-

Deze reis boeken Inbegrepen in deze reis

 • overtocht per dagboot van Hoek van Holland naar Harwich vv
 • 4x overnachting in een comfortabele kamer met douche en toilet
 • 4x ontbijt
 • vervoer per luxe touringcar met airco en toilet
 • ervaren chauffeur/reisleider

Afbeeldingen

Uitgebreide reisinformatie

Oud en Nieuw in Londen.

Elk jaar weer komen er weer vele mensen Oud en Nieuw in Londen vieren.
Tegenover de London Eye verzamelen de meeste mensen zich om het prachtige vuurwerk te bekijken, dat vanuit dit enorme reuzenrad wordt afgestoken. Ook op Trafalgar Square is het aftellen naar het nieuwe jaar altijd een leuke en gezellige happening!

Effe erop uit organiseert ook dit jaar weer een reis naar Londen om daar oud en nieuw te vieren. Londen is een bruisende stad. We combineren deze reis met een bezoek aan deze stad en bezoeken ook Hampton Court Palace en Windsor Castle. U vaart vanuit Hoek van Holland naar Harwich, zo hoeft u niet de hele dag in de bus te zitten. Zo belooft het een rustige en vooral leuke reis te worden voor jong en oud.

Exclusief:

 • overige verzorging
 • entreegelden
 • reserveringskosten € 15,00 per boeking

Toeslagen:

 • 1-persoonskamertoeslag.€ 155,- p.p.

Excursie-pakket t.w.v. € 65,- p.p. is extra bij te boeken

 • stadsrondrit o.l.v. een Nederlandstalige gids
 • rondvaart over de Theems
 • entree Winsor castle
 • entree Hampton Court Palace
 • avondtour / lichttour

vertrekdatum:

Zaterdag 29 december 2018  Beschikbaar

Programma

Dag 1 Heenreis
Nadat iedereen is opgehaald, rijden we naar Hoek van Holland waar we aan boord gaan voor de overtocht per luxe ferry van Stena Line naar Engeland. (per dagboot) We zullen rond 19.50 uur aankomen in Harwich. Tijdens de overtocht kunt u genieten van de faciliteiten die de Stena Line u te bieden heeft. Ook kunt u op eigen gelegenheid gebruik maken van het diner (exclusief). Als we in Harwich zijn aangekomen rijden we naar ons hotel in Heathrow. Als u wilt kunt u op eigen gelegenheid met de metro naar de stad.

Dag 2 Stadstour Londen
Na het ontbijt is het tijd geworden om naar Londen te gaan. waar we rond 10.00 uur aankomen. We maken een mooie stadstour olv van een Nederlandstalige gids die u alle verteld over deze mooie stad. (optie) We rijden oa langs Big Ben, Westminster Abbey, Piccadilly Circus, Trafalgar Square en Downingstreet. Ook rijden we langs de St. Pauls Cathedral, Tower of London, misschien we het bekendste gebouw tijdens onze rondrit door Londen. The Tower of London is gebouwd in 1078 door William the Conqueror. Door de jaren heen heeft het gebouw verschillende functies gehad zoals paleis, gevangenis en dierentuin. Tegenwoordig kunt u er de kroonjuwelen bezichtigen. Rond het middaguur eindigt de rondrit en kunt u om op eigen gelegenheid de stad in te gaan. Voor de mensen die dat leuk vinden rijden we naar Greenwich. U krijgt de gelegenheid om hier te gaan lunchen. Na de lunch is het tijd geworden om aan boord te stappen voor een tocht over de Theems. (optie). Aan het begin van de avond rijden we door de prachtig verlichte stad, met genoeg tijd voor een aantal foto-stops. Na de lichttour rijden we naar het hotel.

Dag 3 Hampton Court en Oud en Nieuw in het centrum van Londen
Deze ochtend kunt u uitslapen. Rond de klok van 1 uur rijden we naar Hampton Court palace. In dat paleis ligt een stuk Nederlandse geschiedenis. Willem de 3e woonde hier met Maria. Een deel van de verbouwing en uitbreiding van het paleis kwam onder hun tot stand. U loopt met een Nederlandstalige audio gids door het paleis. Tegen 5 uur rijden we dan weer naar het centrum van Londen, waar u deze avond oud en nieuw kunt gaan vieren met de Londenaren. Om 2 uur ’s nachts rijdt de bus weer terug naar het hotel.

Dag 4 Windsor 
Ook deze ochtend kunt u uitslapen. Voor de gene die de nieuwjaarsparade willen zien, die kunnen in de loop van de ochtend op eigen gelegenheid naar het centrum van Londen reizen. Tegen het middaguur rijden we richting Windsor. Hier kunt maken we een bezoek aan Windsor Castle. Windsor Castle is een van de residenties van het Britse Hof, de Britse koninklijke familie verblijft hier regelmatig. Windsor Castle is het grootste nog bewoonde kasteel ter wereld. Het kasteel werd in 1070 gebouwd in opdracht van Willem de Veroveraar, als verdedigingsburcht. Daarna is het aanzienlijk veranderd en uitgebreid, naar de modernere noden van de tijd. In zijn huidige vorm werd het gebouwd in de tijd van Henry II en Henry III (eind 12e en begin 13e eeuw). Onder koning Edward III (14e eeuw) werd het uitgebouwd tot koninklijke residentie. Na dit bezoek rijden we terug naar de stad Londen. hier kunt u nog op eigen gelegenheid diner en de stad in. Rond 19:00 uur zijn we terug in het hotel voor de laatste nacht voor deze reis.

Dag 5 Thuiskomst
Deze ochtend rijden we om 6:00 uur we naar Harwich voor de overtocht naar Nederland. De boot vertrek om 09:00 uur uit Harwich. Als u aan boord bent kunt u van een heerlijk ontbijt genieten. Om 17:15 uur lopen we weer van boord. Hierna brengt onze chauffeur u weer terug naar uw op/af stapplaats. We wens u alvast een goed 2018 toe.

Opstapplaatsen

Zwolle Achterzijde NS station, P&R 08:00 uur
Apeldoorn Carpoolplaats, Kayersdijk 08:45 uur
Amersfoort NS Station, halte vakantiebussen 09:45 uur
Utrecht Transferium Westraven, Griffioenlaan 1 10:30 uur
Rotterdam Metrostation De Capelse burg 11:30 uur
Hoek van Holland  bij Stena Line 12:15 uur
Algemene informatie Effe erop uit behoudt zich het recht voor deze reis kosten loos te annuleren indien het minimum aantal van 25 personen niet wordt bereikt. U zult hiervan drie weken voor vertrek op de hoogte worden gesteld. Programma wordt aangeboden onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.
Ferry maatschappij Stena Line

Beschikbaarheid en/of boeken

Helaas deze reis is vol geboekt.