+31 (0)35 655 0175 info@effeeropuit.nl

Japanse tuinen en varen door de glazenstad ‟het Westland”

v.a. € 47,50

Deze reis boeken Inbegrepen in deze reis

  • bezoek aan de Japanse tuin
  • 2 x koffie/thee met gesorteerd gebak bij ontvangst Japanse tuin
  • 3-gangen lunch
  • rondvaart door het Westland
  • 1x koffie of thee tijdens de rondvaart
  • vervoer per luxe touringcar

Afbeeldingen

Uitgebreide reisinformatie

Japanse tuinen en varen door de glazenstad ‟het Westland”.
We rijden via de snelweg en een mooie toeristische route door de grootste economische motor van Nederland (het bekende Westland ook wel de glazenstad) naar de plaats Naaldwijk.

In het glazen kassencomplex van de ‟Japanse Watergarden” worden ontvangen met twee heerlijke kopjes koffie of thee met gesorteerd gebak. Daarna kunt u een bezoek gaan brengen aan de prachtige Japanse watertuinen. Daar ontdekt u de wondere wereld van rust en harmonie, van natuurschoon en Japanse cultuur. In de ‟Japanse watergarden” is een wereld gecreëerd waarin water, stenen en groen de drie basiselementen vormen. Een keur aan Bonsaibomen, exotische bloemen en bomen, sprankelende watervallen, kronkelende kreekjes, kleurrijke vissen, verschillende bamboesoorten en azalea’s zorgen voor een schitte-rend decor tijdens een bezoek aan dit stukje Japan in Nederland.

Na dit leuke bezoek rijden we via een toeristische route naar het dorpje De Lier.
In party centrum ‟De Rank” wordt een drie gangen lunch voor u geserveerd bestaande uit: voorgerecht: soep, hoofdgerecht: schnitzel aangevuld met verschillende warme groenten, aardappel garnituren, rauwkost en appelmoes, nagerecht: ijs met slagroom.

Na de lunch rijden we via een toeristische route naar de plaats Monster voor een bijzondere vaartocht door het Westland.

We gaan aan boord bij het rondvaartbedrijf De Gantel. We maken een prachtige vaartocht met een overdekte platbodem boot die speciaal is gebouwd voor dit gebied. Het gebied bestaat uit kassen en dorpen met ondiepe vaarten en vele lage bruggetjes waar we onder door varen. Dit is ontstaan omdat vroeger in dit gebied alle aan- en afvoer van spullen, grondstoffen en producten grotendeels over het water werd vervoert per platbodem. Tijdens deze unieke vaartocht krijgt u een kopje koffie of thee aangeboden.

Na de rondvaart staat onze luxe touringcar weer voor u klaar. Onze chauffeur rijd u via een mooie route terug naar uw opstapplaats.

Exclusief:

  • niet genoemde verzorging
  • extra kilometers

Extra mogelijkheden:

  • drankje tijdens de warmte lunch

Tijden:

Vertrektijd: ca. 08.30 uur
Thuiskomst: ca. 17.30 uur

Prijzen:

De genoemde prijzen zijn indicatief en gebaseerd op vertrek vanuit de nabije omgeving van Ankeveen en Hilversum.
Op basis van uw specifieke en/of wensen maken wij graag een vrijblijvende offerte voor u. Wij streven erna u een zo voordelig mogelijk tarief aan te bieden!

Beschikbaarheid en/of boeken