+31 (0)35 655 0175 info@effeeropuit.nl

Tin en Mode

v.a. € 55,-

Deze reis boeken Inbegrepen in deze reis

  • Bezoek en uitleg tingieterij
  • koffie/thee met gebak
  • 3-gangen lunch
  • bezoek en uitleg Ambachtelijke Breierij fabriek
  • ontvangst bij de Breierij met koffie/thee
  • vervoer per luxe touringcar

Afbeeldingen

Uitgebreide reisinformatie

Tin en Mode.
We rijden via de snelweg en een mooie toeristische route door de Bommelerwaard naar het kleine dorpje Alpen aan de Maas. In Alpen a/d Maas bezoeken we de tingieterij “’t Oude Ambacht Tin”. In het gezellige restaurant worden we ontvangen door de gastvrouwen met twee heerlijke kopjes koffie of thee met gebak. Daarna krijgt u veel te horen en te zien over het bewerken en schoonhouden van tin. Aansluitend brengen we een bezoek aan de  werkplaats en ziet u een vakkundige demonstratie. U ziet: hoe van een platte tinnen schijf een prachtige vaas wordt gemodel-leerd, maar u ziet ook in de werkplaats het gieten en polijsten van tinnen siervoorwerpen en relatie geschenken. Na dit bezoek kunt u nog een kijkje nemen in de prachtig uitgebreide showroom. (ps.: u kunt hier ook tinnen voorwerpen laten repareren).

Na dit bezoek rijden we via een toeristische route naar het restaurant bij Maasbommel, wat ligt aan het natuurgebied de Gouden Ham. In restaurant “Moeke Mooren” worden we ontvangen met een heerlijk drie gangen-lunch Voorgerecht: gevulde groentesoep, hoofdgerecht: schnitzel met champignonsaus met twee soorten aardappelen, diverse soorten warme groente van het seizoen, appelmoes en salade, nagerecht: roomijs met slagroom.

We rijden na de lunch, via een toeristische route door het land van Maas en Waal naar de Ambachtelijke Breierij fabriek. We worden door de gastvrouwen ontvangen met twee heerlijke kopjes  koffie of thee. Na de koffie krijgt u een uitleg over het ontstaan van dit bedrijf. Vervolgens kunnen liefhebbers uit de groep op een professionele “catwalk” voor één keer zelf mannequin zijn in een heuse mode-show voorzien van licht, muziek en leuke toelichting. Aansluitend gaat u met de gastheer een kijkje nemen in de fabriek en komt u ‟oog in oog” te staan met de moderne computer gestuurde breimachines. Tevens is er de gelegenheid om in de showroom rond te kijken. Hier hangen natuurlijk de nieuwste modellen en kleuren van dit moment voor scherpe fabrieksprijzen.

Na deze gezellige dag keren we weer terug naar uw uitstapplaats.

Exclusief:

  • niet genoemde verzorging
  • extra kilometers

Extra mogelijkheden:

  • drankje tijdens de warmte lunch

Tijden:

Vertrektijd: ca. 08.30 uur
Thuiskomst: ca. 18.00 uur

Prijzen:

De genoemde prijzen zijn indicatief en gebaseerd op vertrek vanuit de nabije omgeving van Ankeveen en Hilversum.
Op basis van uw specifieke en/of wensen maken wij graag een vrijblijvende offerte voor u. Wij streven erna u een zo voordelig mogelijk tarief aan te bieden!

Beschikbaarheid en/of boeken